Smålandskräftan i Tranås hamn söker nya stjärnor till sommaren 2018!

Smålandskräftan i Tranås söker nya stjärnor till sommaren 2018

Vi söker dig som är en stjärna på service och som trivs när tempot är högt. Smålandskräftanhar ett av Tranås härligaste lägen med en strid ström av glada gäster och kunder. Smålandskräftan i Tranås är en blandning mellan matbutik och restaurang och vår stora uteservering har för många blivit en naturlig mötesplats  på sommaren. 

Vi tror att du är stresstålig med en bra attityd till service och arbete. För oss är varje kund och gäst lika viktig och vi arbetar för att våra besökare ska få en bra upplevelse när de handlar och äter hos oss. Därför värdesätter ett vänligt och professionellt bemötande högt. 

Serverings/butikspersonal

Vi söker dig som älskar att ge service och som vet hur man överträffar förväntningar. Du som får gästerna att känna sig hemma hos oss. Då vi ständigt rör oss mellan servering och butik kommer vi att utbilda dig i butiksförsäljningen som sker över disk men vi önskar att du som söker har serveringserfarenhet alternativt att du är en naturlig talang som har lätt för att lära.

Kock/kallskänka

Till vårt yteffektiva kök söker vi en kock samt en assisterande kock/kallskänka som med prestigelöshet kan leverera kvalitet under högt tempo. Vi värdesätter här hög stresstålighet, att du kan hantera ditt humör i tuffa lägen. Det krävs också att du har förmågan att vänligt och tydligt leda arbetet i detta lilla kök med begränsade resurser. Du behöver själv inte älska att äta fisk men du ska älska att tillaga den. Vi använder de bästa råvarorna och det ska vara kärlek i matlagningen. Kocken kommer att vara delaktig i val av säsongens meny.Intermittent anställning

Vi önskar:

Minst 18 år

Behärskar svenska språket i tal

Behärskar engelska i tal

Tillgänglighet vecka 23-35

Full tillgänglighet vecka 28-32 

Mejla din ansökan så snart som möjligt till: butiken@smalandskraftan.se

Vi kontaktar dig när vi tagit del av din ansökan.

Print

Name:
Email:
Subject:
Message:
x