Historia

 Smålandskräftan grundades 1992 i Nässjö. Att vi heter just Smålandskräftan är inte så konstigt för det var just med kräftorna allt började, först i liten skala till att vi idag är Sveriges ledande producent av signalkräftor fiskade i Vättern och Vänern.2006 började vi importera amerikansk hummer och 2007 var vårt nya kokeri klart, en av Sveriges modernaste produktionsanläggningar för skaldjur. 2008 öppnade vi vår delikatessbutik i anslutning till kokeriet i Nässjö. 2011 öppnade vi butik/sommarservering i Tranås hamn. 2014-2016, ny produktionsteknik, nya produkter, fler kontorsytor, lagerlokaler och patébageri.

 

Vi är idag Sveriges ledande producent av signalkräftor fiskade i svenska vatten i huvudsak från Vättern och Vänern. Våra kräftor står sedan många år för svensk tradition, högsta kvalitet och är en riktig testvinnare, 4,7 av 5 i snittbetyg under 10 år. I kokeriet producerar vi även färsk nordamerikansk hummer, färska havskräftor, ett antal färdigrätter, lax och skaldjurspatéer samt Moules a`la crème. Vi erbjuder också ett antal andra produkter som hör havet till såsom krabba, lax, rom m.m. och våra delikatesser levereras till stora delar av Sverige.

Vi har en egen delikatessbutik i anslutning till kokeriet i Nässjö och i Tranås hamn vid sjön Sommen har vi en sommarservering med butik.

Testosterone Cypionate 250mg Testosterone Cypionate Online Testosterone Propionate Testosterone Propionate Benefits Testosterone Enanthate Dosage Testosterone Enanthate 250mg Tren 100mg Tren 100 Fast Acting Equipoise Dosage Equipoise for Sale Stanozolol Suspension Injection Stanozolol Suspension 50mg Deca Durabolin Pills Deca Durabolin Dosage Sustanon 250 for Sale Sustanon 250mg Tren 75 Tren 75 for Sale Bold 200 Bold 200 Steroid Masteron